Search This Blog

Monday, April 23, 2007

СМЕЈТЕ СЕ

Смеењето е здраво ... Од секојпат сум им завидувал на луѓето кои со вицови и афоризми го забавуваат друштвото ... Незнам зошто но тешко паметам вицеви ... веројатно затоа што брзо ги заборавам ...

Денеска на интернет воопшто не е тешко да најдеш виц или афоризам ... Еве неколку на кои јас се насмејав ...

** Човекот се кове ... додека не се олади ...
** Влакното на јазикот ... ја чува главата ...
** Будалите први сватиле ... дека смењето е здраво ...

** ЕУ веќе не разговара со нашите политичари ... Ке мора да ги викнат родителите ...
** Ние сме за дијалог ... без него нема кавга ...
** Новинарот е должен да ги слушне двете страни ... Особено појакта ...
** Просититутките не можат да влезат во политика ... Има поголеми курви од нив ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter