Search This Blog

Tuesday, April 10, 2007

ГОЛ ПРОТЕСТ во Велес

Велешани и покрај големата безработница - се одлучија на оригинален начин да протестираат против евентуалното повторно пуштање на велешката топилница ...

** Членовите на еколошката групација “Грин пауер“ од Велес ... протестираат против евентуалното повторно пуштање на велешката топилница ...

Gol protest vo Veles.jpg

Мора да признаете дека ова е навистина смел и оригинален начин за протест во Македонија ... Фотката е од денешниот Шпиц ...

1 comment:

Mr.Gumby said...

and now for something completely different : MY BRAIN HURTS !

Blog Archive

Site Meter