Search This Blog

Tuesday, December 22, 2009

Социјална револуција со помош на медиумите (новите медиуми)


Дали сме сведоци на нова револуција, овојпат по заслуга на социјалните медиуми. Погледнете го видеото и бројките во него за да добиете своја представа.

Погледнете уште неколку слични видеа кои само ја потврдуваат тезата дека во последните десетина години се одвива вистинска социјална револуција преку новите медиуми.         Повеќе ».....No comments:

Blog Archive

Site Meter