Search This Blog

Sunday, September 30, 2007

Скопски контрасти ... Септември 2007 ...

Пред некој ден прошетав во Скопје ... Беше пријатна мирна есенска вечер ... со релативно високи температури ... Шетајки низ центар видов доста контрасти ...

kontrasti  skopje 1 (Large).jpg

kontrasti  skopje 2 (Large).jpg

kontrasti  skopje 3 (Large).jpg

kontrasti  skopje 4 (Large).jpg

No comments:

Blog Archive

Site Meter