Search This Blog

Thursday, September 27, 2007

Полиција тепа ... овојпат - новинар ...

Ако е вистинито дела полициските „Алфи“ претепаа камерман на Алсат ... додека тој се трудел да си го заработи лебот ... тогаш нешто смрди во полицијата ... тепачите/от под итно треба да бидат казнети ...

Сликата “http://www.dnevnik.com.mk/WBStorage/Articles/276433D0CEEE6744B7AC13A402640E9D.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.

No comments:

Blog Archive

Site Meter