Search This Blog

Friday, September 28, 2007

Лични карти и возачки дозволи

Сликата “http://www.vest.com.mk/images/%7BC0298D9F-9EE3-4EC7-99C0-1F72808BE6E3%7D_dozvola-2.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.

Ова е изгледот на новите Лични карти и дозволи ... Со издавање на новите обрасци ке се почне од понеделник ... Цената за Лична карта е 190 денари а на Возачката 280 денари ... Сликање на лице место - при аплицирањето ...

Затоа пред да вадиш лична карта правец кај стилиста и фризер ... :) Аплицирањето ке биде со закажување ... на бројот 0800 192 92 ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter