Search This Blog

Wednesday, September 12, 2007

Коста Трпковски во аут ... АЕК ...

За АЕК и Коста Трпковски (сега веќе екс директорот на АЕК) пишував повеќе пати ...
- АЕК повторно спие ... 12 Април, 2006
- Фуере за Монополот на МТ ... 28 Април, 2006
- Сега само се чека да проработи пазарот на Телекомуникациите во МК ... 16 Мај, 2006
- Мимикријата на МТ ... 27 Јуни, 2006
- АЕК се пробуди ... 28 Јули, 2006
- AEK ... 19 Септември, 2006
- AEK - го минира развојот на интернет комуникациите ... 1 Декември, 2006
- Информациското општество и новата Влада ... 10 Декември, 2006
- АЕК vs. ТЕЛЕКОМ ... 14 Декември, 2006
- АЕК сепак ќе биде сменета ... 8 Декември, 2006
- АЕК - скап украс ... 27 Декември, 2006
- ГОЛЕМАТА СЕСТРА – не надгледува ... 21 Април, 2007
- ВЛАДАТА - решила да се справи со своеволието на МТ ... 26 Април, 2007
- ИНТЕРНЕТ - Кога ќе имаме поевтин и подостапен ? ... 15 Јуни, 2007

Коста Трпковски како да работеше во полза и интерес на МТ ... Или тој знае нешто повеќе од нас ... или ... Владата реши уште на почеток да го смени но по силниот притисок од ЕУ во полза на независноста на регулаторното тело Трпковски куртули ... Владата се одлучи да измени закон за да може да го смени ... Сега можеме да очекуваме серија кривични пријави ... во мода се ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter