Search This Blog

Friday, September 28, 2007

Шпиуни околу Груевски ... ??!

Ear closup

Следејки ги извештаите по весниците и другите медиуми во врска со “бојкотот“ на новинарите ... во денешен Вест во написот Медиумите ја бојкотираа Владата... го прочитав ова:

Груевски: Што е ова?

Откако новинарите и снимателите ја напуштија владината дебатна сала, камерата на телевизија "Телма" останала вклучена и го снимила следниов дијалог:
Груевски се врти накај вицепремиерот Зоран Ставревски и му вели: "Што е ова ?..., изгледа дека задоцнивме. Добро, ај да го истераме за македонска? (МТВ). Не, не". Некој од министрите прашал: "Во колку беше закажано? Во 12,30 часот. Јанкуловска рекла: "Не, не знам дали е за тоа?".

Го шпиубура ли некој од неговите блиски министри ... Од каде на Вест информација за што шепотеле Груевски и Министрите ... ??!

1 comment:

Anonymous said...

а бе детето го шпиунираат. :))))))))))))))))))))))))))

не си гледал телма изгледа? па човек убаво на микрофон беше се снимено, чисто и јасно. оздола го титлуваа за оние кои немаат доволно попуштено.

смејурија беше ептен. во парламентот се тепаат, новинари тепаат, алфи лумпуваат, он следниот ден 4то место во светот се уфилмал.

е сеа иде најстрашното. си одат новинарите и него што прво му текнува???

ептен самобендисан лузер.

Blog Archive

Site Meter