Search This Blog

Saturday, September 15, 2007

Бивш Премиер на РМ прашува - А зошто не ме уапсивте?

Бивш премиер склучил договор со странска државна компанија, што е против Уставот. Поради тој противуставен договор државата мора да плати отштета од многу милиони долари.
Има ли уште мистерија околу "Окта"? Има. Зошто бившиот премиер уште не е на суд?
Е тоа е мистерија и за Љубчо Георгиевски. На сета беља доаѓа во ТВ-емисија, на сите им соли памет и уште прашува: А зошто не ме уапсивте?

Навистина зошто ??

No comments:

Blog Archive

Site Meter