Search This Blog

Saturday, September 08, 2007

Најпозитивен извештај од ЕК !!

Министерот за надворешни работи, Антонио Милошоски - очекува најпозитивен извештај од ЕК ... особено за постигнатото во економската сфера, борбата против корупцијата, организираниот криминал.

Уште едно тапшање по рамо од ЕУ за Македонија ... или има нешто поконкретно ... ??

No comments:

Blog Archive

Site Meter