Search This Blog

Sunday, September 02, 2007

37 - Црвени рози за вас “.....“

Мојот професор по Историја Томислав Маниќ - испеја една многу убава песна “Црвени рози за вас мадам ...“ ... и секојпат кога ке видам многу рози ми асоцира на поклон за некоја дама ...

Но пратениците на ВМРО-ДПМНЕ не мислат така ... тие собрале доброволен прилог и купиле 37 црвени рози и како икебана му ги предале розите - на својот Председател, за да му го честитаат 37 роденден ...

Што ли ке му купат кога наскоро - за два три месеци ке се породи ... се надевам среќно и здраво, младата премиерка Госпоѓа Груевска ... која е во блажена состојба повеќе месеци ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter