Search This Blog

Friday, September 21, 2007

Парламентарна брука ... е-Собрание

Погледнете ја фотката ... која Утрински ја дава за друга потреба ... За мене тоа е голема парламентарна брука ... Еко организациите на МК треба да го подигнат гласот дека некој ги сече македоските шуми за да блокира политички процеси во МК ... Слушнале ли парламентарцирте и организаторите на Парламентот дека постојат компјутери ... Аман сто пати го потенциртам ова е-Собрание е одамна усвое заклучок во собранието ...

Добро и е-Влада е истотака усвоено па и ден денеска - иако пред Владата се упрчени лаптопови често гледаме дебели материјали како стојат пред министрите ... за што пак на нив им служат лаптоповите ??! - ако не ги користат ...

- ТЕВТЕРОТ НА ГРУЕВСКИ vs. е-ВЛАДА

No comments:

Blog Archive

Site Meter