Search This Blog

Wednesday, September 05, 2007

Трансформација на МРТВ ... отпуштања ...

Значи ке се одпуштат 700 сегашни вработени ... Дали е ова само пробен балон за да се види како ке реагира јавноста ... По разградувањето на Нова Македонија како јавен сервис со историско значение за Македонија ... разградувањето на МРТВ е истотака опасност да се разнебити историската база на фоно и фото документација за македонската историја ... од значение дури и за македонскиот национален идентитет ... Снимките и фоно документацијата се непроценливо богатство ...

- МРТВ ...
- МРТВ се гледа ли крајот? ...
- МРТВ - претплата ...
- БЛОГ и САЈТ на МРТ ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter