Search This Blog

Saturday, September 08, 2007

Тепачка за дечко ... ??!

Се почести се тепачките меѓу младите МК девојчиња - кои се однесуваат на нивните бивши или сегашни дечковци ... Девојчињата сега се тие кои го водат орото ...

Едновреме - во мое време ова беше незамисливо ... навистина имало по некое кубење за коси - но тепачки и полиција немаше ... Дали денешните машки се помлитави од некогашните или влегуваме во еуфорично амазонско расположение на нашата женска популација ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter