Search This Blog

Monday, March 07, 2011

Избори или Протести

Избори или Протести  е дилемата која Груевски ја преобличи во - брзи избори со негови правила и гледање на демократија. Со ова тој ги пресретна Протестите кои веројатно ке се случеа ако немаше избори. Опозицијата не е на чисто дали да ги прифати изборите какви ги нуди Груевски или да оди со сценарио за протести ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter