Search This Blog

Monday, March 07, 2011

По Фуере на одстрел амбасадорите Филипини и Рикер ...

Владата директно не баш така завиткано во ракавици се справува со абасадорите кои ја критикуваат. По грубата пресметка со Фуере, на одстрел се најдоа Амбасадорката Филипини и америшкиот амбасадор Рикер.

  1. Спрдачење со Фуере ... представува спрдачење со ЕУ 
  2. "Убиј го гласникот" ... 
  3. Филип Рикер ... 
  4. Филип Рикер се враќа во Македонија - но овојпат како Амбасадор на САД ... Philip Reeker ... 
  5. "Нашата слобода зависи од слободата на медиумите која, ако се ограничи, ќе ја изгубиме" - Томас Џеферсон ...
http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/tocak-grujo1Large.jpg?t=1222107934 http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/tocak-grujo2Large.jpg?t=1222108001

No comments:

Blog Archive

Site Meter