Search This Blog

Thursday, March 03, 2011

КАДЕ Е ВЛАТКО ЃОРЧЕВ ??

 
Не гледам парламент и незнам дали Ѓорчев доаѓа во парламентот. Евидентно е дека го снема по крикитите во ЕУ парламентот кои беа упатени против ЕУ амбасадорот Фуере.


Веројатно е на бацирака кај шефот - за да му даде нова можност да води изборна единица. Да подсетиме тој во двата претходни парламентарни избори беше носител на листа, чинам за штипскиот регион. И беше успешен. Да не е скар со шефот што го нема ???

Знае некој ???

No comments:

Blog Archive

Site Meter