Search This Blog

Wednesday, March 16, 2011

Султан Амети вика ... Вие колете се, бесете се - третина је моја ...

Султан Амети вика … Вие колете се, бесете се – третина је моја … ако малку почекате половина је моја … ако уште четаке све ке ви земам … башка не Ви личи султани да бидете …

No comments:

Blog Archive

Site Meter