Search This Blog

Sunday, February 27, 2011

"Убиј го гласникот" ...

"Убиј го гласникот", рече Груевски, и цела Влада и пратениците на
Соб­ра­ни­е­то решија да го бојкотираат евроамбасадорот Ерван Фуере.
...
Е па Фуере излезе од фрижидерот. Ама Ма­ке­до­ни­ја ќе влезе во
фрижидер. Оти, ова што го направија со Фуере не е лошо ис­пра­ќа­ње на
...стариот амбасадор, во чие време добивме и кандидатски ста­тус и безвизен
режим. Тоа е лошо пречекување на нов амбасадор.

No comments:

Blog Archive

Site Meter