Search This Blog

Tuesday, February 08, 2011

Кога Обама намигнува ...

Македонците се возбудени а судиите киваат ... политичарите одобруваат ...
Блогерите се чудат и маваат сеир ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter