Search This Blog

Friday, February 25, 2011

ФЕЈСБУК СОЦИЈАЛНА РЕВОЛУЦИЈА ВО ЗАГРЕВ ...

http://www.kanal77.com.mk/portal/images/resized/images/stories/novo7/zagreb_200_200.jpeg
По примерот на арапските социјални револуции кои беа обилно организирани од интернет медиуми - особено Фејсбук, деновиве имаме нов таков обид во Хрватака.

Дали и балканот е добра почва за организирање на насилно менување на легалната власт. Ова е вторпат во Хрватаса преку Фејсбук да се организираат успешни големи протести. Подолу неколку изворни линка од Фејсбук во Хрватака од кои ке можете да видите кој и како и зошто ги организира овие протести во Хрватска:
Мои поранешни написи врзани со темата:

No comments:

Blog Archive

Site Meter