Search This Blog

Sunday, August 09, 2009

Никако да му тргне на Претседателот Иванов ...

Сеуште е мистерија изборот на Иванов за Председател на Македонија. Изборите глатко ги доби а подршката му е под еден процент. Гафовите уште од предизборието се множат. Осем што секојпат кога говори се мачи со изговореното - почна да не гледа и што потпишува. Дали Иванов е најголемото кадровско промашување на Груевски по Боцевски. Важно му даде медал на Мориконе.

No comments:

Blog Archive

Site Meter