Search This Blog

Tuesday, August 11, 2009

Мажите сакаат ...


Вчера видовме што сакаат жените - денеска да видиме што сакаат мажите ... ако се суди по најновата реклама која деновиве се врти по телевизиите мажите сакаат Хајнекен :) ... но да видиме што вели интернет:    Повеќе »

 1. Мажите сакаат допирање по брадавици ...
 2. Мажите сакаат интелегентни
 3. Мажите сакаат просечни жени
 4. Мажите сакаат финансиски стабилни жени
 5. Мажите сакаат повеќе да живеат со родителите
 6. Мажите сакаат да имаат тело како Бред Пит
 7. Жени со кои мажите сакаат да излегуваат ... Атрактивни женски,
  Независна и силна, Сексуална предаторка, Слаткичка, Мајчински тип, Карактерна и шармантна, Најдобра другарка ...
 8. Мажите преферираат големи наместо мали гради
 9. Мажите сакаат "опасни" девојки?
 10. Мажите сакаат искусни жени во кревет
 11. Мажите сакаат комплименти
 12. Мажите сакаат секс повеќе од жените ...
 13. Мажите сакаат жени во црвено
 14. 10 работи кои мажите ги сакаат во креветот ...
 15. Дали жените или мажите сакаат орален секс?
 16. Мажите сакаат секс наутро, а жените приквечер
 17. Зошто мажите сакаат игри?!
 18. Мажите сакаат да бидат пофалени
 19. Што сакаат мажите кај жените
 20. Мажите сакаат жени без сексуални предрасуди
 21. Мажите најмногу сакаат директен пристап
 22. Што ги прави мажите среќни?
 23. Какви техники сакаат мажите в кревет
 24. Зошто мажите се женат


Ако имате време и желба во летниве жеги погледнете ги и моите слични теми:

 1. БАКНЕЖ ... 10 Февруари, 2007 - 09:52
 2. ЖЕНИТЕ - што сакаат највеќе ... 8 Февруари, 2007 - 13:36
 3. Порно филмови во Софија ... 15 Февруари, 2007 - 20:27
 4. РАМНОПРАВНОСТА НА ЖЕНИТЕ ... 8 Март, 2007 - 13:42
 5. СИЛИКОНИ ... 22 Март, 2007 - 15:02
 6. Зграпчи го денот ... 1 Април, 2007 - 17:23
 7. Жена од минатото ... од уметноста ... 18 Јуни, 2008 - 14:34
 8. Моите фаворити на ЕШ 2008 ... 18 Јуни, 2008 - 17:35
 9. ГАЗ ... ЗАДНИК ... ДУПЕ ... BUTT ... ASS ... ZADNJICA ... GUZA ... ГУЗИЦА ... 28 Јуни, 2007 - 16:53
 10. Sex tourism ... Езерско планинско селски - секс туризам ... 17 Септември, 2008 - 06:57
 11. Убавите жени ... 9 Ноември, 2008 - 14:11

No comments:

Blog Archive

Site Meter