Search This Blog

Monday, August 10, 2009

Жените сакаат ...

Кај Интерпретер напишав дека “Жените сакаад да бидат лажени„ - сакајки да имплицирам дека така и народот сака да биде лажан од политичарот на кој му ветува на избори ... сака да чуе убави зборови. Бидејки Интерпретер ме потпраша на што поточно мислам пробав преку интернет да си ја најдам мојата стара мисла. Намесо тоа ислезе интересен сплет на написи “Што тоа жените сакаат“:

Повеќе »

 1. Што жените сакаат од мажите? - Смислата за хумор ... Доверба ... Љубезноста ... Пари ... Изглед ... Самоуверенос ... Талентираност и страственост ... Интелегенција ... Прилагодување ...
 2. Жените сакаат неискусни мажи! (утешување)
 3. Жените сакаат просечни мажи
 4. Жените сакаат да читаат за секс
 5. Жените најмногу читаат за секс
 6. Жените сакаат нежни мажи
 7. Жените сакаат зафатени мажи
 8. Што сакаат жените?

  1. 50% жени сака еднодневна брада
  2. 35% жени сака избричено лице
  3. 10% жени сакаат брада и мустаќи
  4. 80% жени не се грижат за ќелавост
  5. 22% жени многу сакаат плочки на стомакот

  6. 28% жени сакаат нормално граден маж
  7. 45% жени сакаат маж кој е во иста кондиција како и таа
  8. 15% жени сакаат мажи во послаба кондиција
  9. 16% жени мислат дека висината на мажот не е важна
  10. 50% жени тврдат дека на мажите пенисот им е премал
  11. 42% жени биле со мажи со поголеми пениси

 9. Жените сакаат да разговараати во интимните моменти
 10. Жените сакаат страстен секс и мажи без влакна
 11. Жени сакаат да си ја вратат невиноста
 12. Какви мажи сакаат жените - УБАВ ИЛИ БОГАТ
 13. Колку често жените сакаат секс?
 14. Жените сакаат мажи што танцуваат
 15. Жени сакаат големи гради
 16. Жените повеќе сакаат интернет отколку секс
 17. Жените заинтересирани за порно филмови
 18. Жените сакаат алтруистични мажи
 19. Жените си сакаат жени
 20. Мажите не знаат што сакаат жените

No comments:

Blog Archive

Site Meter