Search This Blog

Monday, June 29, 2009

Милошоски стигна само до раката на Бакојани ... го прошета дипломатското МК одело и лирџетот на владата до Крф ...

http://dnevnik.com.mk/WBStorage/Articles/D789A9FE4D50804E8E95EF7E5FD83793.jpg http://www.utrinski.com.mk/WBStorage/Articles/900E78811AD75448AC9847DA5345410C.jpg
Милошевски стигна само до раката на Бакојани ... го прошета дипломатското МК одело и лирџетот на владата до Крф ...
Министерот Милошоски со голема помпа пред нашата јавност го прошета дипломатското МК одело, сосе лирџетот на МК Влада до Крф - но стигна само до раката на Бакојани ... средба немало забранил Караанлис ... Голем дострел на МК дипломатија ... дипломатијата ни служи само за остварување на домашни цели ... Кејфлија од ова шетање на дипломатското одело на Милошевски е Груевски, кој сега може повторно да се качи во лирџетот на МК Влада кој нели претрпе ремонт по неколкуте последователни технички дефекти ... Ме чуди што Груевски не испланира досега ново авионче, којзнае може тоа е следното ...
Едно време беше голем дострел кога ке стасате до коленото на некоја девојка ... Ми(лошо)ски може да се фали дека стигна до раката на Бакојани, коленото на Бакојани му е сеуште само во неговите сништа ..

2 comments:

Anonymous said...

Apsolutno nema mesto za sarkazam vo pricava tvoja batka.........

Anonymous said...

oti ti ne si stanal diplomat ako mislis oti si poaren od nego?Za se pisuvas ama za nisto ne te biva,mi se povraka od tvoite komentari, ajde so cekas vkluci se vo politikata pa ke vidime so znaes i so mozes,lesno e samo da laes kako kuce na partal...

Blog Archive

Site Meter