Search This Blog

Sunday, June 14, 2009

Кондураџија ... кондураџиски алати

http://i698.photobucket.com/albums/vv348/volan-sko/71Small-3.jpg?t=1244985754
Кондураџија ... кондураџиски алати
Повеќе »
Занает кој изумира. Индустриското производство на кондури тотолна го уништи овој занает. Денеска не само што не се произведуваат кондури на стар начин, денеска кондури не се ни поправаат ...
http://i698.photobucket.com/albums/vv348/volan-sko/72Small-3.jpg?t=1244986979

http://i698.photobucket.com/albums/vv348/volan-sko/73Small-2.jpg?t=1244987011

http://i698.photobucket.com/albums/vv348/volan-sko/74Small-1.jpg?t=1244987033

No comments:

Blog Archive

Site Meter