Search This Blog

Thursday, August 16, 2007

Судење на блогери во Амстердам

Дваица Холандски блогери - кои смимале женски здолништа без дозвола - ке бидат изведени пред суд во Амстердам ... Ако бидат осудени може да добијат два месеца затворска казна ...

Имено некои скалила ... на некој паркин биле така изведени - што се покажало дека низ нив може да се “зирка“ ... Блогерите за да го докажат тоа и упатат повик до надлежните да ја корегираат грешката на изведувачот на гаражата ... направиле “инфлагрантне снимки“ на женски здолништа ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter