Search This Blog

Thursday, August 16, 2007

АПОСТОЛКИ

Apostolki - miks (Large).jpg

Едвај чекаме лето за да фрлиме тешките облеки и кондури и да се туриме во кратки мајчки ... бретелички ... куси панталончиња (вруќи де ...) и обавезните апостолки ... Не биле глупави апостолите што носеле апостолки ... лесно ... нога се ветрее ... асоцира на одмор ... море ... езеро ... рекичка ...

- Линкови за апостолки 1... 2... 3... 4... 5... 6... 7... 8...
- Apostolki ... apostolke ... Flip flop ... Tong ... Chancleta ... žabky ... go-aheads ... thongs ... zories ... shower-shoes ...

Various kinds of thongs, from cheap foam/plastic to leather


No comments:

Blog Archive

Site Meter