Search This Blog

Friday, August 31, 2007

„Зегин“ ... „Градски аптеки“

Дали Зегин со купување на Градски аптеки се труди да создаде монопол ... Зошто спие Монополската управа на Македонија ... Зошто овој орган на Владата спие во длабок сон и не се огласува ...

Зегин одкако ги купи сега сака да ги распарча и продаде веројатно - бидејки му сметаат на неговиот бред „Зегин“ ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter