Search This Blog

Monday, August 20, 2007

Романтичен секс за 100.000 евра ...

Сто иљади евра чинел романтичниот секс на млад пар во Германија ... Имено девојката за да направи романтична атмосфера ... запалила многу свеќи во собата - додека имала прв секс со својот партнер ... Во занесот на сексот се подпалила собата и изгорел станот ...

Својот прв возбудлив секс дваицата германци долго ке го паметат ... веројатно до крајот на животот ... И без ова сите го паметат својот прв секс ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter