Search This Blog

Wednesday, August 01, 2007

Седумте чуда во Македонија - по избор на Утрински

Редакцијата на „Утрински весник“ поведе иницијатива да се изберат седумте чуда на Македонија кои се градителски ремек-дела, а не творби на природата.

Кликнете на сликата горе за пристап до анкетата

Добра идеја на утрински и моја подршка ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter