Search This Blog

Saturday, March 14, 2015

Koл центри ... МВРО

Од бомбите видовме дека главните “Кол центри“ на партијата на власт биле во министерствата. По омасовувањето на трибината на СДСМ во Унверзална - скоро можев да се кладам дека брзо ке се одговори со масовна трибина на владеачката партији. За да се органзира сето ова особено во неработен ден пак во игра мора да се воведат стандарните списоци - проверувани и ажурирни од Кол центрите на владеачката партија.

Се прашувам дали локациите им се сеуште во главните министерства. Не верувам дека бомбите нешто тука промениле. Business as usual.

No comments:

Blog Archive

Site Meter