Search This Blog

Tuesday, March 03, 2015

Гумени куршуми и куртон вести ...


Не ми се верува со колкава леснотија сето ова се случува околу нас, изгласано со леснотија од народните пратеници. Гумени куршуми и куртон вести се идното двојство на орудија на власта да се одбрани од нас, од народот ...


No comments:

Blog Archive

Site Meter