Search This Blog

Wednesday, March 11, 2015

Време на митинзи започна иако избори не се распишани ...

По тетовското осмомартовско шетање на опозицијата по улиците во Тетово и митингот сношти во Универзална, одговорот на позицијата веројатно ке биде голем митинг во да речеме спортскиот центар Трајковски.

Време на митинзи започна иако избори не се распишани.

No comments:

Blog Archive

Site Meter