Search This Blog

Monday, March 02, 2015

Убиј го гласникот што носи лоши вести ...

#бомба6

Паститор на власт се одржувваше главно со узурпирана медиумска подршка ... од власт ке падне повторно заради медиумската вистина која сега бруи во нашите уши ... Убиј го гласникот што носи лоши вести - не е за џабе аксиома ...

Ние сме лудаци, трошиме за чоколадо, а немаме за леб ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter