Search This Blog

Tuesday, March 03, 2015

Допрен глас ... до Обвинителот на РМ

‪#‎бомба6‬

Од демек вешто измонтираните петарди и бомби до нас допре/а глас/ови за многу криминални дејанија кои ги правела нашата ни власт. Овојпат се јавува со обвиненија совеста на властодржците. Допира ли гласот и до Обвинителот на РМ. Можеби во последно време се шета со тампони во ушите (најнова мода - прави се наудрен - која ја користи барем 25 проценти од народот ни) и ги шета новите наочари (секако не оние на Горде) - кои се невидливи толку многу што и не догледува  ... Нит слушам нит гледам “нисам из ту“.

No comments:

Blog Archive

Site Meter