Search This Blog

Friday, February 12, 2010

Боцевски опозиционер ?!

http://img225.imageshack.us/img225/9052/skopjetajms5gs.jpg
Боцевски наш поранешен колега блогерThe Skopje Times-скопски времиња“, кој го напушти блогирањето (го замрзна на 13 Март 2007) откога стана Владин Порпарол во Владата на Груевски, покасно да стане Подпредседател во наредната Влада на Груевски, задлжен за секторот на евроинтеграции. Тој мистериозно без големо образложение ја напушти владата на Груевски поднесувајки оставка – поради како што тогаш рече неслагање со концептот на силината на ЕУ интегративните процеси (прочитано меѓу редови од оставката).                 Повеќе ».....

А1 дава изјава во која самиот Боцевски најавува дека само ЛДП е вистинска изворна опозициона партија. Напуштајки го СДСМ отиде во ВмроДпмне за да сега оди во центристичката ЛДП. Боцевски докажува дека секој кој еднаш ке ја помириса фотељата на власта секојпат повторно ја посакува.

No comments:

Blog Archive

Site Meter