Search This Blog

Tuesday, February 02, 2010

Секој ден умирам по малку

Не, не е ниту сказна, ниту ветувачка поезија иако насловот ветува такво нешто. Ова е потресна социјална приказна на Панда Ѓорѓиева која во Неготино живее во лифт. Животот го напишал овој тажен роман. Да е само овој случај, кај е социјалната држава и социјалната правда?!

No comments:

Blog Archive

Site Meter