Search This Blog

Wednesday, February 17, 2010

Зошто се празни кафеаните ?

Занимација за народот е дека кафеаните се празни поради забраната за пушење. А што треба да се очекува по празнењето на фабриките од работниците, по тенчењето и смрзнувањето на домашните буџети, по зголемување на цените за енергенсите ??

Нормално е дека ке се штеди на луксузот, во кој секако спаѓа и посетата на кафеаните. Без леб на празен стомак не се оди на кафе муабет.

No comments:

Blog Archive

Site Meter