Search This Blog

Thursday, February 25, 2010

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ, МАРИЈА ДИМИТРИЈЕВИЌ 1934 – 2010

http://i639.photobucket.com/albums/uu116/volan-s/-Small.jpg?t=1267127134
ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ
МАРИЈА
ДИМИТРИЈЕВИЌ

1934 – 2010
Нане, засекогаш ке останеш во нашите срца и мисли.
Погребот ке биде на 27.02.2010 год. (сабота)
во капелата во 11 часот
а на гробиштата во Бутел во 12 часот.
Од децата Благица, Александар,
Снежана и Зоран со семејствата.

1 comment:

Anonymous said...

Nisto batka,neka i e lesna zemjata .... sto drugo da ti kazam,neka se zivi pomladive ....toa e ....

Blog Archive

Site Meter