Search This Blog

Wednesday, June 06, 2012

Омилени патики - Патика кондура

Дваесетина години веќе сакам да сум во спортска гардероба. Во неа најдобро се чувствувам, најкомотно, најубаво - одговара на моето тело и на моите потреби. Имав личен пријател и сопатник кој викаше: Види га у обуќу па га пусти у куќу. Имам пробано скоро сите попознати марки. Со моделот од горната фотка сум најзадоволен. Ем е патика ем е кондура, ем е лесна за пешачење, ем може да се носи и во лето и во зима, по дожд, по снег, на плаина или прошетка. Одговара и за моите омилени прошетки со велосипед.

No comments:

Blog Archive

Site Meter