Search This Blog

Saturday, June 16, 2012

Тиквешко

сл.1  Тиквешко езеро, омиленото езеро на рибарите, мене ми е омилено заради прекрасната фотографија која таму ја имам направено. Прекрасни зајдисонца и трансформација на светлоста во магичните моменти на трансформација на светлоста во периодот на зајдисонцето и потоа, се појачано со рефлекцијата на водата со сиот незин значај.

сл.2
сл.3
сл.4
сл.5
сл.6
сл.7
сл.8
сл.9
** Повеќе фотографии на мојот ФБ профил на линкот тука.

No comments:

Blog Archive

Site Meter