Search This Blog

Sunday, June 17, 2012

Ден за перење ...


Недела е денот за перење во Македонија. Колку знам сите вообичаено перат во недела. Веројатно заради евтината струја а веројатно затоа што за перење треба време кое го немаме преку неделата.

No comments:

Blog Archive

Site Meter