Search This Blog

Thursday, June 07, 2012

Сончева Долина - отаде Водно ...

Сончева Долина - отаде Водно ...

Сончева Долина - отаде Водно ... прекрасно место за нов град кој сеуште чека урбанизација ... Качете се на Водно кај крстот ке се уверите ...
Повеќе фотографии видите овој линк од мојот фејзбук профил
Повеќе фото приказни видите на овој линк од моите ФБ албуми. Се разбира за да ги гледате фото албумите треба да имате акаунт на ФБ.


No comments:

Blog Archive

Site Meter