Search This Blog

Tuesday, October 20, 2009

Проблем со подигање на фотографии на нет - проблем со Photobucket ...

Бесплатно подигање на фотографија е голем проблем. Постојат неколку места на кои е возможно да се подигаат фотографии и потоа од таму со просто пренесување на линкот да се ставаат во постови по нашите блогови:                 Повеќе ».....
Заради многу погодности: брзо и лесно подигање на фотографии јас се одлучив моите фотографии да ги подигам на Photobucket. Од почеток фотките ги подигав на blog.com.mk во рамките на самиот блог. Брзо сватив дека таму не ке можам да подигнам неограничено многу фотографии бидејки blog.com.mk тоа го ограничува ...

Досега подигнав за потребите на моите блогови над 6.000 фотографии. Досега внимавав да не поминам над 1100 фотграфии на еден албум на Photobucket. Несмотрено на последниот албум подигнав над 1300 фотографии. Photobucket не ми правеше проблем, мислев дека има друг лимит во смисла на големина на завземен простор. Бидејки се`се работи со автоматски процес воден од некој програм Photobucket веројатно примети дека има над 1300 фотографии на еден албум и целиот албум без предупредување го прогласи дека треба да помине на професионален модел, што одразбира плаќање. Проблемот за мене е голем бидејки скоро стотина постови на кои има фотографии од тој албум одеднаш останаа без фотографии.

Постов го пишувам за да ги предупредам и другите да внимаваат воколку аплодираат фотки на Photobucket да не одат преку 1100 фотки на еден албум. Би било убаво оние кои имаат слични добри или лоши искуства со своите сајтови каде ги подигаат фотките - да ги кажат во коментар.

1 comment:

Anonymous said...

Если Вы хотите купить черную икру- мы можем Вам ее продать.

Продаю черную икру от 22000 рублей за килограмм осетровую Астраханскую в железной банке.
Черная икра сейчас в большом дефиците. Хорошую икру, не белковую, купить сложно. Мы не продаем
белковую икру! Порченую или некондиционную тоже! Мы работаем по принципу: не самая дешевая икра
(можно найти и по 16 тыс за кг), а качественная(такую икру по такой цене найти будет очень сложно).
Наша икра: это не паюсная икра - икринка от икринки отделяется, вкус великолепный.
Иногда бывает икра по 30 тыс - осетровая. Ее покупают на побережье по 3-5 кг, и упаковывают в ящики.
Вкус - потрясающий!
Знайте также, что черной икры чем дальше, тем меньше, и цена ее увеличивается.
Не буду говорить, что количество ограничено, но ее немного
Цена января 2010 года.
тел. 89266551099
icq 391211112

Blog Archive

Site Meter