Search This Blog

Loading...

Monday, May 18, 2015

Заедно


Одлична стрит фотографија на Mimoza Colak, каде две другарки покажуваат дека националноста не може да ги раздели туку некако да ги спои (бидејки веројатно се исти во душата), Ми ја стопли душата кога ја погледнав. Нивните светови, интереси и мисли се исти кога се заедно.

No comments:

Blog Archive

Site Meter