Search This Blog

Thursday, May 14, 2015

Мајдан, Скопје понеделник 18 ? ...

МК мајдан не заврши во Куманово. Понеделнички како да се сели во Скопје. Одговорноста за ова ке биде на организаторите на протестите и контра протестите.

Денеска го слшав интервјуто на Али Ахмети на Алсат. Али не излегув уште од владата на Груевски. Се` си мислам дека уште не му се дадени сигнали дека треба да ја напушти владата (мислам на оне кои ги држат сите наши политичари на луткени конци, сеедно дали се албанци или македонци). Дали сценаристите процениле дека се премалку кумановските жртви па се бараат уште?

No comments:

Blog Archive

Site Meter