Search This Blog

Monday, September 14, 2009

“Јади Бурек“ доживеја милионити клик ... Честитки за блогот “Јади Бурек“


Честитки за блогот “Јади Бурек“ за милионитиот клик ... Ете и тоа доживеавме, првпат еден МК блог има милионити клик на својот блог. Блогот  “Јади Бурек“ е истовремено и официјален блог на истоимената емисијаја “Јади Бурек“ - сега оди на “Наша ТВ“. Во последно време не се труди со премногу нови постови - но затоа има голем минат труд. Малку повеќе е активен на својот профил на Фејсбук.

No comments:

Blog Archive

Site Meter