Search This Blog

Wednesday, May 12, 2010

Како понатака ?!

Кога животот ке се поигра со судбината, кога ке прекине еден среќен од - се прашуваме: како понатака, како да продолжиме ?! Во една таква животна раскрсница се најдов и самиот. Верувам дека знам како, ветувањата мора да се исполнат.

No comments:

Blog Archive

Site Meter