Search This Blog

Saturday, February 21, 2015

Како Заев би станал вистински херој ? ... или пак ке биде - Мурто кој го соборил Курто ...

Ако по сите бомби кои Заев сега ги пука би успеал да ја сруши власта, притоа да нема ни еден мртов Македонец - си даде оставка од партијските функции и изјави дека нема да се кандидира за ниедна државна функција заедно со старата своја булумента околу себе ... и тогаш да предложи некој друг/нов (досега неискварен) кој би требало да ја поведе Македонија во правец на демократизација ...

Само таков Заев - ке успе да бидее херој запамтен во историјата на РМ. Во спротивно ке биде само Мурто кој го соборил Курто ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter